Galetes crec-crec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ou
  • 125 gr de mantega
  • 75 gr de sucre llustre
  • 2 cullerades de sucre invertit
  • 30 gr ametlla crua mòlta (en pols)
  • 250 gr de farina
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de llevat

12 racions

Elaboració

Barrejar bé el sucre amb la mantega al punt de pomada. Afegir l’ou i continuar remenant. Acabar d'incorporar la resta d’ingredients: sucre invertit, pols d’ametlla, farina, sal i llevat.
En el mateix bol, tapar la massa amb film de plàstic. Reposar 1 hora a la nevera.
Escalfar el forn a 180º.
Amb l’ajut d’un corró, estendre i aplanar la massa, a un gruix d’uns 5 mil•límetres.
Amb els estris (ben nets) que fan servir els nens per tallar i jugar amb la “plastilina”, tallar les galetes amb forma de cors, estels, peixos, rodones, papallones, ...
Posar les galetes amb cura sobre una lamina de silicona sobre una safata i fornejar-les uns 10 minuts aproximadament, fins que agafin un lleuger toc de color.
Deixar-les sobre una reixeta i una vegada fredes, guardar-les en una caixa de llauna ben tancada (si pot ser com les d’abans).

30min

Notes

Amb aquestes galetes podem ensenyar i iniciar als més petits al mon de la cuina, a part de tenir-los entretinguts una estona. Desprès, una vegada fetes se les voldran menjar totes, perquè les hauran fetes ells !!


Recepta de cuina de Galetes  crec-crec

Motlles per tallar i donar forma a les galetes
per Josep Belmonte

Recepta de cuina de Galetes  crec-crec

Les galetes a punt per menjar
per Josep Belmonte

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3689 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!