Galetes de panses
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Típica de: Estònia → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 cullerades de llet condensada (160grms)
- 50 grms de panses de corint
- 1 ou
- 1 cullerada de mantega
- 6 cullerades de farina
- 1 culleradeta de llevat
- Una mica de pela de llimo ratllada
6 racions
Elaboració
Es posen les panses a remull amb aigua calenta
Es bat l'ou amb la pell de llimona, afegir la llet condensada,la mantega a troçets, la farina,el llevat i les panses ben seques.
Es remena ben remenat fins que quedi una pasta fina.
Unta la plata del forn amb mantega i posar una mica de pasta, deixan espai entre cada una.
deixar a forn moderat (160º) fins que quedin doradetes
20min
Etiquetes:
Galetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2331 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim