Galetes de panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estònia → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 cullerades de llet condensada (160grms)
  • 50 grms de panses de corint
  • 1 ou
  • 1 cullerada de mantega
  • 6 cullerades de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • Una mica de pela de llimo ratllada

6 racions

Elaboració

Es posen les panses a remull amb aigua calenta
Es bat l'ou amb la pell de llimona, afegir la llet condensada,la mantega a troçets, la farina,el llevat i les panses ben seques.
Es remena ben remenat fins que quedi una pasta fina.
Unta la plata del forn amb mantega i posar una mica de pasta, deixan espai entre cada una.
deixar a forn moderat (160º) fins que quedin doradetes

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!