Conill amb calçots i carxofes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts.
- 1 menat de calçots.
- 6 carxofes tallades a quarts.
- 1 got de vi blanc.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
- 1 fulla de llorer.
4 racions
Elaboració
En una cassola ampla possem l'oli a calentar.
Daurem el conill amb la fulla de llorer.
Afegim els calçots nets a rodanxes.
Salpebrem.
Afegim els talls de carxofa.
Donem unes voltes, i hi afegim el vi.
Passem la cassola al forn a 180 graus.
Fins que quedi tovet.
Si es necesari afegir aigua.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1930 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.