Conill amb calçots i carxofes
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts.
- 1 menat de calçots.
- 6 carxofes tallades a quarts.
- 1 got de vi blanc.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
- 1 fulla de llorer.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola ampla possem l'oli a calentar.
Daurem el conill amb la fulla de llorer.
Afegim els calçots nets a rodanxes.
Salpebrem.
Afegim els talls de carxofa.
Donem unes voltes, i hi afegim el vi.
Passem la cassola al forn a 180 graus.
Fins que quedi tovet.
Si es necesari afegir aigua.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2270 visites.
 2270 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Jose Maria Montañola Vilalta
 Jose Maria Montañola Vilalta![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Salses
 Salses 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram