Conill amb calçots i carxofes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts.
- 1 menat de calçots.
- 6 carxofes tallades a quarts.
- 1 got de vi blanc.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
- 1 fulla de llorer.
4 racions
Elaboració
En una cassola ampla possem l'oli a calentar.
Daurem el conill amb la fulla de llorer.
Afegim els calçots nets a rodanxes.
Salpebrem.
Afegim els talls de carxofa.
Donem unes voltes, i hi afegim el vi.
Passem la cassola al forn a 180 graus.
Fins que quedi tovet.
Si es necesari afegir aigua.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim