Carxofes farcides
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 12 carxofes
- 250 gr. de beicon fumat tallat a cuadradets o a tiretes
- 1 ceba gran
- 1 tomaca
- 2 alls
- 1 llimona
- 25 gr. de mantega
- 2 cullerades de farina
- 1/4 l. de llet
- Sal - nou moscada
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Netejar les carxofes i posar-les a bullir en aigua en sal i mitja llimona.
Saltejar el beicon en una paella amb una mica d'oli.
Tallar la ceba ben petita i sofregir-la en l'oli que ha quedat del beicon, fins que quedi daurada, afegir els alls trinxats i la tomaca i deixar coure uns minuts més.
Fer la beixamel posant a fondre la mantega, afegint la farina remenant bé i anar tiran la llet tèbia fins a fer una salsa cremosa.(s'hi por afegir una mica de nou muscada ratllada o espolvorejar amb herbes de provença per donar  més gust a la salsa).
En una safata, posar les carxofes. Amb una cullereta de postre, enfonsar-ne una mica el centre per poder posar-hi el beicon dins.
Cobrir-les amb la beixamel i, si voleu, es poden gratinar .
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Verdures
 
						Etiquetes: 
						Verdures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4038 visites.
 4038 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram