Bacallà fresc amb cues de gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 lloms de bacallà fresc. 10 cues de gambes pelades. 1 ceba. 1 tomàquet. 2 alls.llorer. sal. oli. farina
2 racions
Elaboració
Enfarinar el bacallà i fregir-lo per les dues cares amb oli abundant fins que quedi ros. Reservar. Treure part de l'oli deixant el suficient per fer el sofregit a la mateixa paella.Picolar la ceba i sofregir-la a foc suau junt amb la fulla de llorer. Mentre, laminar els alls i ratllar el tomàquet. Quan la ceba estigui bastant cuita, afegir-ho a la paella.
Remenar i deixar coure uns minuts. Afegir el bacallà i deixar coure 2 minuts més a foc lent. Afegir les cues de gambes i coure 2 mts. més.
30min
Notes
Podeu espolvorejar-ho amb herbes aromàtiques si us agraden.
Etiquetes: Peixos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.