Bacallà fresc amb cues de gambes

Ingredients

  • 2 lloms de bacallà fresc. 10 cues de gambes pelades. 1 ceba. 1 tomàquet. 2 alls.llorer. sal. oli. farina

2 racions

Elaboració

Enfarinar el bacallà i fregir-lo per les dues cares amb oli abundant fins que quedi ros. Reservar. Treure part de l'oli deixant el suficient per fer el sofregit a la mateixa paella.Picolar la ceba i sofregir-la a foc suau junt amb la fulla de llorer. Mentre, laminar els alls i ratllar el tomàquet. Quan la ceba estigui bastant cuita, afegir-ho a la paella.
Remenar i deixar coure uns minuts. Afegir el bacallà i deixar coure 2 minuts més a foc lent. Afegir les cues de gambes i coure 2 mts. més.

30min

Notes

Podeu espolvorejar-ho amb herbes aromàtiques si us agraden.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: