Sopa de fredolics

Ingredients

  • 250gr de fredolics (bolets)
  • 200gr de pa sec
  • 3 o 4 alls
  • 1 cullerada de sobrassada
  • 150 gr de formatge ratllat
  • Una mica de farigola
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Netejar els bolets. Posal-los a bullir en 1/2l d'aigua amb la farigola i sal durant 15 minuts. Escorre i reservar.
Pelar i filetejar els alls. Sofregir-los en una cassola amb 4 cullerades d'oli. Afegir els bolets trocejats i la sobrassada i el pa fet a trocets i remenar. Afegir 3/4 litre d'aigua i deixar bullir 5 minuts.
Servir calent amb formatge ratllat que es fongui dins la sopa.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!