Sopa de fredolics

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250gr de fredolics (bolets)
  • 200gr de pa sec
  • 3 o 4 alls
  • 1 cullerada de sobrassada
  • 150 gr de formatge ratllat
  • Una mica de farigola
  • Sal
  • Oli

4 racions

ElaboraciĂł

Netejar els bolets. Posal-los a bullir en 1/2l d'aigua amb la farigola i sal durant 15 minuts. Escorre i reservar.
Pelar i filetejar els alls. Sofregir-los en una cassola amb 4 cullerades d'oli. Afegir els bolets trocejats i la sobrassada i el pa fet a trocets i remenar. Afegir 3/4 litre d'aigua i deixar bullir 5 minuts.
Servir calent amb formatge ratllat que es fongui dins la sopa.

30min

Per


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sopa de fredolics

Enllaça aquesta recepta:

469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!