Sopa d'hivern, de Vallbona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de llenties, posades en remull la nit anterior
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'àpi, picolada
  • Una ceba picolada
  • Dos porros picolats
  • Dues pastanagues pelades, picolades
  • 200 grams de pèsols (poden ser congelats)

6 racions

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua mineral, posem les llenties, amb un polsim de sal.
Quan ja porten una estona bullin, afegim totes les verdures, i corregim de sal.
Quan tot el conjunt és cuit, ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquestes llenties, les fem amb aigua mineral, perqué en el monestir de Vallbona, les fan amb aigua de pluja, i això a ciutat, és una mica complicat oi?.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2286 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: