Sopa d'hivern, de Vallbona
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de llenties, posades en remull la nit anterior
- Aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- Una branca d'àpi, picolada
- Una ceba picolada
- Dos porros picolats
- Dues pastanagues pelades, picolades
- 200 grams de pèsols (poden ser congelats)
6 racions
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua mineral, posem les llenties, amb un polsim de sal.
Quan ja porten una estona bullin, afegim totes les verdures, i corregim de sal.
Quan tot el conjunt és cuit, ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquestes llenties, les fem amb aigua mineral, perqué en el monestir de Vallbona, les fan amb aigua de pluja, i això a ciutat, és una mica complicat oi?.
Etiquetes:
Cister
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1398 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...