Sopa d'arròs amb carbassa
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
Per fer el brou :
- Una carcassa de pollastre
- Un os de pernil
- Un porro
- Una branca d'àpi
- Mitja ceba pelada
- 400 grams de carbassa tallada a trossos petits
- Quatre litres d'aigua mineral
Per fer la sopa :
- Sal
- 400 grams d'arròs bomba
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Una olla mitjana
Una sopera de porcellana
Elaboració
							En una olla amb aigua, posem : la carcassa de pollastre, el pernil, i totes les verdures.
Quan tot plegat ha bullit uns 45 minuts, deixem a l'olla, el brou, i la carbassa.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, corregim de sal, i hi afegim l'arròs, tot remenant, fins que és al punt de cuit, i
ho servirem en una sopera de porcellana.
														
 1h 15min
 1h 15min 
 Etiquetes: 
						Carbassa
 
						Etiquetes: 
						Carbassa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4063 visites.
 4063 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Sopa
 Sopa Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures Ous i làctics
 Ous i làctics 
 
 Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram