Sopa medicinal
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cebes grosses
- Farigola
- Dos alls
- Oli d'oliva
- Sal
- Pa torrat
- Un litre d'aigua o suc de brou.
4 racions
Utensilis
Una olla, una cullera de fusta i un batedora elèctrica.
Elaboració
Sofregir la ceba, feta a trossos, durant uns cinc minuts.
Afegir l'aigua i la sal, o el brou. Que bulli durant mitja hora o tres quarts.
S'hi tira la farigola, s'apaga el foc i es deix reposar una estona i es cola.
S'hi afegeix el pa torrat, els alls a trossets i un bon raig d'oli d'oliva. Es deix reposar uns moments i es tritura.
Es serveix calent.
1h
Notes
Aquesta sopa és curativa, ja que aprofitem les sustàncies medicinals de la ceba, la ferigola i els alls. Ens protegirà, també de la grip... de la A de la B..., en fí, de totes les grips hagudes i per haver.
Porveu-ho!
Etiquetes: Medicinal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.