Sopa bruta de Festa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn i verdura per a fer un brou fortet.
  • 300 grams de llonganissa crua (hi ha alguna comarca que en diuen bull o botifarra crua)
  • Un ou sencer i un ou bullit
  • Uns pinyons
  • Pa ratllat
  • Pa torrat
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una sopera per a servir a taula i un cullerot de sopa.

Elaboració

Una vegada tinguem el brou fet, el reservarem.
Farem una massa amb la llonganissa, l'ou sencer, pa ratllat i uns pinyons, i farem unes pilotetes no massa grosses. Les enfarinarem, i fregiren lleugerament.
Esmicarem trossets petitons de pollastre, i reservarem.
Farem també a trossets petitons un ou dur, i el reservarem també.
Posarem el brou al foc, i quan sigui calent, hi posarem les llesques de pa torrat, fent una sopa una mica espesseta.
Finalment, hi afegirem l'ou dur, les pilotetes, i també el pollastre esmicat.

1h

Notes

Aquest és un excel.lent primer plat, digne de les Festes de Nadal.
Voldria dir que aquest plat, va ser premiat aquest estiu 2011 al concurs de Bonpreu-Esclat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: