Sopa de tirabecs (pèsols tendrals)
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 250gr de tirabecs
- 1,5l d'aigua
- 1/2 barra de pa de la setmana passada
 2 racions
 2 racions
Utensilis
- olla
Elaboració
							1. Posar l'aigua a bullir amb una mica de sal, mentre natejem els tirabecs i els rentem bé.
2. Bullim els tirabecs durant 5min i els retirem. Mentre tenim els tirabecs al foc tallem el pa en trossos petits.
3. Aboquem el pa a la olla i el deixem bullir 5min, passat el temps afegim els tirabecs i l'aigua que hagin pogut deixar, i tirem un raig d'oli i ho barregem bé.
														
 15min
  15min 
Notes
Servir calenta.
 Etiquetes: 
						Fàcil
 
						Etiquetes: 
						Fàcil  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7566 visites.
 7566 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Salses
 Salses Begudes
 Begudes Altres
 Altres 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram