Festa marinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Rodelles de rap
  • Serrans
  • Musclos
  • Gambes
  • Patates
  • Galeres
  • Fumet de peix:caps de peix una fulla de api i una ceba
  • Lluç
  • 1 raig de oli de oliva
  • 1 pols de sal
  • Per el sofregit:1 tomàquet madur
  • 1 ceba
  • Per la picada:1 fetge de rap 2 grans d'all 1 llesca de pa fregit

2 racions

Elaboració

Agafem una cassola i la posem al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
En una altra olla preparem un fumet de peix amb caps de peix,una fulla de api i una ceba
Preparem la ceba ben picada i el tomàquet ben trinxat
Pelem els alls i els posem a la cassola de el oli i també una llesca de pa i el fetge del rap
Un cop això ben fregit o posem a una ma de morter
Posem el tomàquet a la cassola i el sofregim
Un cop ben sofregit afegim les patates esberlades a la cassola i donem unes voltes
Afegim el fumet colat a la cassola i seguidament afegim el peix i els crustacis
Deixem coure uns deu minuts i afegim la picada del morter desmaixada amb una mica de suc de la cocció
Sacsegem la cassola i deixem coure uns cinc minuts més
Fet això o passem a una plata i gaudim si hem permeteu haber titulat aquesta recepta com a festa marinera.

Notes

Simplement i pot semblar no se com dir, una tonteria, però hem fa molta gràcia titular aquesta recepta , Festa marinera, crec que realment ès una festa aquest plat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!