Festa marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Rodelles de rap
- Serrans
- Musclos
- Gambes
- Patates
- Galeres
- Fumet de peix:caps de peix una fulla de api i una ceba
- Lluç
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
- Per el sofregit:1 tomàquet madur
- 1 ceba
- Per la picada:1 fetge de rap 2 grans d'all 1 llesca de pa fregit
2 racions
Elaboració
Agafem una cassola i la posem al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
En una altra olla preparem un fumet de peix amb caps de peix,una fulla de api i una ceba
Preparem la ceba ben picada i el tomàquet ben trinxat
Pelem els alls i els posem a la cassola de el oli i també una llesca de pa i el fetge del rap
Un cop això ben fregit o posem a una ma de morter
Posem el tomàquet a la cassola i el sofregim
Un cop ben sofregit afegim les patates esberlades a la cassola i donem unes voltes
Afegim el fumet colat a la cassola i seguidament afegim el peix i els crustacis
Deixem coure uns deu minuts i afegim la picada del morter desmaixada amb una mica de suc de la cocció
Sacsegem la cassola i deixem coure uns cinc minuts més
Fet això o passem a una plata i gaudim si hem permeteu haber titulat aquesta recepta com a festa marinera.
Notes
Simplement i pot semblar no se com dir, una tonteria, però hem fa molta gràcia titular aquesta recepta , Festa marinera, crec que realment ès una festa aquest plat.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2250 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.