Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Sopa de Rap

Categoria: Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (3 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Cap i cua de rap, pà torrat, ceba, tomàquet, alls, julivert,llaurer, oli,i sal.

4 racions

Elaboració

Bullir el cap i la cua del rap amb 2 litres d' aigua, amb una o dues fulles de llaurer i sal durant 1/2 hora aprox. Apart fer un sofregit amb la ceba, tomàquet, all i julivert.
Cuan ha passat la 1/2 hora ,colar l' aigua de bullir el rap i reservarla en un altre olla. Treure el rap bullit de la cua i ferlo a tiretes ben menudes i reservarlo.
Afegir a l' aigua del rap el pà torrat, el sofregit previament colat amb un xinés i el tall del rap bullit (vigilar les espines).
Deixar bullir tot plegat 20 minuts i servir amb unes gambetes pel damunt.

1h

Per Carme roura


Recepta de cuina de Sopa de Rap

per Carme roura

Etiquetes: Peix  Rap  Sopa   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Sopes i cremes › Sopa › Sopa de Rap

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta3366

6333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Lena Pons


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Sopa medicinal
    Sopes i cremes
    Sopa
    60 min.
  • Morralla fregida
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Salmó fresc en papillote
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Cocotxes de bacallà
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Anxoves marinades
    Peixos i mariscos
  • Filets de lluç al microones
    Peixos i mariscos
    20 min.
  • Bacallà amb mel
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Orada al forn
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Anxoves amb allioli
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Sonsos fregits
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Tartar de salmó
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Tonyina en escabetx
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Suquet de rap
    Peixos i mariscos
  • Cues de rap en suc
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Gratinat de tonyina
    Peixos i mariscos
    60 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Carme roura

18 receptes

0 aportacions al fòrum

5 fotos favorites

20 seguidors

Segueix a 14 Xefs

  • Jordi Garcia Miguel
  • Àngels Fernández Guillén
  • Marga Bertran
  • Alícia Ribot i Sabaté
  • Teresa Artigas
  • Mercè Montardit
  • Krme Torres
  • Meri Cuinetes
  • Josué O'Donell
  • Quim Lleonart

... i 4 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Amanida de pasta amb ametlles
  • Carxofes gratinades
  • Llom amb ametlles
  • Garrons de porc rostits
  • Espaguetis amb cloïsses
  • Esqueixada de Bacallà
  • Truita de riu amb becon
  • Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
  • Sarsuela de rap
  • Sopa de Rap

Veure totes les receptes

Carme roura RSS feed.

Últims comentaris

  • Amanida de pasta amb ametlles
    perdona la tardança Fernanda, ha de ser bona igual amb o sense vinagre, jo ni poso cuatre gotes. Una abraçada.
  • Esqueixada de Bacallà
    es bó saber-ho, ja ho probaré, gràcies.
  • Pastís de tonyina
    ok. merçi.
  • Pastís de tonyina
    ha de ser bó ifacil de fer, posa alguna foto per veure com queda! Gracies.
  • Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
    gracies per l' informació !

Les seves millors receptes

  • Sarsuela de rap *****
  • Sopa de Rap ****
  • Galtes de porc amb llenegues ****
  • Vichyssoise ****
  • Esqueixada de Bacallà ****

Receptes que millor ha valorat

  • Pastís de tonyina ****

Les seves etiquetes

  • Amanida, patates 1
  • Ametlles 1
  • Arengades 1
  • Becon 1
  • Cloïsses 1
  • Llom 1
  • Marisc 1
  • Patata 1
  • Peix 2
  • Pollastre, prunes 1
  • Porc, llenegues 1
  • Rap 1
  • Sarsuela 1
  • Sopa 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús