Sopa de Rap

Ingredients

  • Cap i cua de rap, pà torrat, ceba, tomàquet, alls, julivert,llaurer, oli,i sal.

4 racions

Elaboració

Bullir el cap i la cua del rap amb 2 litres d' aigua, amb una o dues fulles de llaurer i sal durant 1/2 hora aprox. Apart fer un sofregit amb la ceba, tomàquet, all i julivert.
Cuan ha passat la 1/2 hora ,colar l' aigua de bullir el rap i reservarla en un altre olla. Treure el rap bullit de la cua i ferlo a tiretes ben menudes i reservarlo.
Afegir a l' aigua del rap el pà torrat, el sofregit previament colat amb un xinés i el tall del rap bullit (vigilar les espines).
Deixar bullir tot plegat 20 minuts i servir amb unes gambetes pel damunt.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!