Garrons de porc rostits

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Garrons de porc a talls no molt gruixuts (uns 3 per persona), mig got de vi blanc, mig got de conyac, caldo de carn, 1 cabesa d'alls, 1 ceba grosa, oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Posar els talls de garró a la cassola amb oli, salats i empebrats. Donar un parell de voltes i afegir els alls i la ceba tallada. Seguidament afegir el ví i el conyac. Deixar coure ben tapat i a foc lent durant 1 hora mes o menys i anar-ho remenant. Si queda poc suc, posar-hi una mica de caldo. Destapar la cassola i deixar que es coigui un quart d' hora més. Es pot acompanyar amb els bolets que tingueu o amb patates a daus.

1h 30min

Notes

Es mes gustós si es cuina el dia abans de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!