Galtes de porc rostides amb rovellons
Ingredients
- Dues galtes de porc
- Uns quants rovellons
- Dues cebes
- Quatre grans de all
- Una tassa de cafè de conyac
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre
1 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant fem uns talls a sobre de les galtes i les salpebrem
En una paella i fregim lleugerament els rovellons a trossos i els reservem
Ara fregim les galtes a la cassola
Tot seguit afegim la ceba pelada i laminada a la cassola
Ara afegim els grans de all pelats i tallats per la meitat al llarg
Afegim el conyac i tapem la cassola, a foc mig, més aviat baix
Deixem coure i anem sacsejant la cassola de tant en tant
Si veiem en algun moment que la cocció es queda seca, podem afegir una mica de brou o aigua
Quant veiem que ens falta més o menys uns deu minuts per acabar la cocció, afegim els rovellons
Sacsegem be la cassola i deixem coure el conjunt
Tot plegat estarà a punt.
1h 30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.