Galtes de porc rostides amb rovellons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues galtes de porc
  • Uns quants rovellons
  • Dues cebes
  • Quatre grans de all
  • Una tassa de cafè de conyac
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre

1 racions

Elaboració

Posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant fem uns talls a sobre de les galtes i les salpebrem
En una paella i fregim lleugerament els rovellons a trossos i els reservem
Ara fregim les galtes a la cassola
Tot seguit afegim la ceba pelada i laminada a la cassola
Ara afegim els grans de all pelats i tallats per la meitat al llarg
Afegim el conyac i tapem la cassola, a foc mig, més aviat baix
Deixem coure i anem sacsejant la cassola de tant en tant
Si veiem en algun moment que la cocció es queda seca, podem afegir una mica de brou o aigua
Quant veiem que ens falta més o menys uns deu minuts per acabar la cocció, afegim els rovellons
Sacsegem be la cassola i deixem coure el conjunt
Tot plegat estarà a punt.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Nani Nolla diu:
Hola Jordi,
Aquests peus de porc tenen un aparença magnífica i la flaire ha de ser...Però no la faré mai: no he menjat mai peus de porc. En canvi, m'agraden molt les que fas de peix. Una abraçada.
Nani Nolla diu:
Volía dir ni galtes ni peus de porc.
Jordi Bosch Negre diu:
Hola Nani, es que amb tantes de peix, alguna habia de posar de carn. Estan molt bones .


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!