Galtes de porc amb llenegues

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 galtes amb Ăłs partides per la meitat, sal, oli, pebre, 1 ceba, alls, mig got de vĂ­ blanc, mig got de conyac, 1/4 de got de moscatell, anĂ­s estrellat, llenegues.

4 racions

ElaboraciĂł

Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjĂĄ.
Al cap de 10 minuts afegir el vĂ­ blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anĂ­s estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament , remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir les llenegues amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, cuan estan fregides afegirles a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts mĂŠs.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.

1h 40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Galtes de porc amb llenegues

Enllaça aquesta recepta:

2832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

MÂŞ angels diu:
¥¥¥OH!!! galtes i llanegues, quina cosa mÊs saboròsa,les farÊ i sens dubte,ja et farÊ saber com m'anat,ting quatre SNYRS.a casa
JosuĂŠ O'Donell diu:
Un plat espectacular!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!