Galtes de porc amb llenegues

Ingredients

  • 4 galtes amb ós partides per la meitat, sal, oli, pebre, 1 ceba, alls, mig got de ví blanc, mig got de conyac, 1/4 de got de moscatell, anís estrellat, llenegues.

4 racions

Elaboració

Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament , remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir les llenegues amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, cuan estan fregides afegirles a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.

1h 40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Mª angels diu:
¡¡¡OH!!! galtes i llanegues, quina cosa més saboròsa,les faré i sens dubte,ja et faré saber com m'anat,ting quatre SNYRS.a casa
Josuè O'Donell diu:
Un plat espectacular!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!