Galtes de porc amb llenegues
Ingredients
- 4 galtes amb ós partides per la meitat
- Sal
- Oli
- Pebre
- 1 ceba
- Alls
- mig got de vi blanc
- mig got de conyac
- 1/4 de got de moscatell
- anís estrellat
- llenegues
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament, remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir les llenegues amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, cuan estan fregides afegirles a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.
														
 1h 40min
 1h 40min 
 Etiquetes: 
						Porc, llenegues
 
						Etiquetes: 
						Porc, llenegues  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6381 visites.
 6381 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 Bruguers Sanou
 Bruguers Sanou![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
  
  
  Aperitiu
 Aperitiu
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram