Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell

Ingredients

  • 3 arengades fresques, 1 pebrot vermell, oli.

1 racions

Elaboració

Obrir i netejar les arengades, en una paella fregir-les amb oli d' oliva. Apart en un plat posar el pebrot vermell a tires.
Presentar el plat amb les arengades sobre les tires de pebrot i amb una mica del oli de la paella de fregir-les al damunt.
Es un plat molt senzill de fer i molt gustós , sobretot per la barreja de dolç i salat dels productes. Al pebrot no hi poso sal perqué les arengades ja en porten.
Es un petit record per la meva àvia que sempre mel feia cuan jo era petita i encara ara en gaudeixo com una nena del plat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

6 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Benvolguda Carme, quan vosté diu Arengades, es refereix a les típiques arengades, o es refereix a Sardines de la costa. Gracies. Rebi una salutació. Quim Lleonart.
Carme roura diu:
hola Quim, em refereixo a les arengades fresques i salades. També hi han les arengades salades que van amb les caixes rodones de fusta (no se el seu nom) que son pel meu gust massa salades.
Salutacions!
Quim Lleonart diu:
Les que van en caixa rodona de fusta, són les típiques arengades. Les fresques i salades com diu vosté, sanomenen " sardines de la costa".Rebi una salutació. Quim Lleonart.
Pepi Faure Julián diu:
Pel que veig a la foto, són els que nosaltres anomenem sardines de la costa....
Quim Lleonart diu:
Encara hi han unes sardines més petites, que són salades com les arengades de "casco", que es posen a les amanides, i que les anomenen " mariquites"
Carme roura diu:
gracies per l' informació !


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!