Dolç de pebrot

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 pebrots morrones
  • 1 quilo de sucre
  • 1/2 litre d'aigua
  • 4 cassoletes
  • (Es venen fetes)
  • Fulles de menta
  • 1 pebrot groc

4 racions

Elaboració

Frega els pebrots amb un drap sense mollar-los, i escaliva'ls durant 25 minuts aproximadament. Una vegada cuits, es pela i si treuen les llavors. En un recipient posa l'aigua i el sucre a foc lent fins que l'almívar comenci a tindre color.
Afegirem els pebrots i els deixarem uns 15 minuts.
Posteriorment deixa'ls que refredin.
Servir amb les cassoletes que venen fetes.
Decora el plat amb pebrot groc tallat a tires i les fulles de menta.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!