Dolç de pebrot
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 6 pebrots morrones
- 1 quilo de sucre
- 1/2 litre d'aigua
- 4 cassoletes
- (Es venen fetes)
- Fulles de menta
- 1 pebrot groc
4 racions
Elaboració
Frega els pebrots amb un drap sense mollar-los, i escaliva'ls durant 25 minuts aproximadament. Una vegada cuits, es pela i si treuen les llavors. En un recipient posa l'aigua i el sucre a foc lent fins que l'almívar comenci a tindre color.
Afegirem els pebrots i els deixarem uns 15 minuts.
Posteriorment deixa'ls que refredin.
Servir amb les cassoletes que venen fetes.
Decora el plat amb pebrot groc tallat a tires i les fulles de menta.
1h
Etiquetes:
Postre original
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1966 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Que tinguis uns dies molt dolços; t'ho mereixes.
Lourdes soc la Milagros: Jo no ho he provat, potser que tambe vaiji be. Fins un altre.
Que es el coloramt amb gel. Gracias.......
Que es el colorant amb gel. Gracias....
Les atmelles han de ser crues. Bones festes ---------------