Chutney de pebrots vermells
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 pebrots vermells tallats en juliana
- 1 ceba tallada en juliana
- 100g de sucre (jo l'he posat moreno)
- 8 cullerades d'un bon vinagre de vi negre
- 2 o 3 claus d'olor
- una culleradeta de canyella.
Elaboració
Tot tallat a juliana, però una juliana no massa petita. Ho posem en una cassola de ferro colat o d'aquelles de cul gruixut i que vagi fent xup-xup fins que vegeu que té la textura adequada.
1h
Notes
Una vegada a punt es posa en pots de vidre ben tapats i es deixa reposar a la nevera uns quants dies, he arribat a llegir que fins un mes i mig. Però us he de dir que acabadet de fer és força bo i no crec que a casa ens arribi a durar aquest mes i mig.
Etiquetes:
Verdura
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????