Chutney de pebrots vermells

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pebrots vermells tallats en juliana
  • 1 ceba tallada en juliana
  • 100g de sucre (jo l'he posat moreno)
  • 8 cullerades d'un bon vinagre de vi negre
  • 2 o 3 claus d'olor
  • una culleradeta de canyella.

Elaboració

Tot tallat a juliana, però una juliana no massa petita. Ho posem en una cassola de ferro colat o d'aquelles de cul gruixut i que vagi fent xup-xup fins que vegeu que té la textura adequada.

1h

Notes

Una vegada a punt es posa en pots de vidre ben tapats i es deixa reposar a la nevera uns quants dies, he arribat a llegir que fins un mes i mig. Però us he de dir que acabadet de fer és força bo i no crec que a casa ens arribi a durar aquest mes i mig.

Per


Recepta de cuina de Chutney de pebrots vermells

Chutney de pebrots vermells
per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1352 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Quina recepta més bona! M'agrada molt, algun dia la faré.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!