Pebrots farcits de truita de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pebrots verds italians
- 2 patates grosses
- 1 ceba
- 3 ous
- Oli d’oliva,
- Sal i
- Salsa de tomàquet feta a casa
4 racions
Elaboració
Escapceu els pebrots per la banda de la tija, netegeu-los per dins amb aigua i deixeu-los escórrer.
Fregiu les patates i la ceba a dauets en una paella, un cop ben sofregit, escorreu-ne l’oli.
Bateu els ous i afegiu-hi les patates i la ceba.
Farciu els pebrots amb aquesta mescla ajudant-vos d’una cullereta.
Col•loqueu els pebrots farcits en una safata que pugui
anar al forn.
Feu-los coure uns 20 minuts a 180º, fi ns que la truita s’hagi pres.
En una safata plana, fareu un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa) i, al damunt, els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.
Etiquetes:
Ous Pebrots Truita
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c