Cues de rap a la marinera

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 cues de rap congelades
  • 4 dents d'all
  • Julivert
  • 1 ceba
  • 1 copa petita de conyac
  • 4 cullerades de salsa de tomĂ quet
  • Brou de peix
  • 4 gambes grans
  • CloĂŻsses
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

ElaboraciĂł

Enfarinem i fregim les cues de rap.
En una cassola amb oli fregim els alls i julivert picats, i posem la ceba tallada petitona, donem unes voltes, afegim les cues de rap, el conyac i flambejar.
Posarem la salsa de tomĂ quet i el brou de peix, deixem uns 10 minuts.
Per ultim les gambes i cloĂŻsses, deixem 5 minuts mes, i ja es pot servir.

20min

Notes

Les cloĂŻsses s'han de deixar amb remull amb aigua molt salada per que treguin tota la sorra.
Abans de posar a la cassola es renten be


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cues de rap a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

10195 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!