Cues de rap a la marinera
Ingredients
- 4 cues de rap congelades
- 4 dents d'all
- Julivert
- 1 ceba
- 1 copa petita de conyac
- 4 cullerades de salsa de tomàquet
- Brou de peix
- 4 gambes grans
- Cloïsses
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Enfarinem i fregim les cues de rap.
En una cassola amb oli fregim els alls i julivert picats, i posem la ceba tallada petitona, donem unes voltes, afegim les cues de rap, el conyac i flambejar.
Posarem la salsa de tomàquet i el brou de peix, deixem uns 10 minuts.
Per ultim les gambes i cloïsses, deixem 5 minuts mes, i ja es pot servir.
20min
Notes
Les cloïsses s'han de deixar amb remull amb aigua molt salada per que treguin tota la sorra.
Abans de posar a la cassola es renten be
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14204 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim