Cues de rap a la marinera

Ingredients

  • 4 cues de rap congelades
  • 4 dents d'all
  • Julivert
  • 1 ceba
  • 1 copa petita de conyac
  • 4 cullerades de salsa de tomàquet
  • Brou de peix
  • 4 gambes grans
  • Cloïsses
  • Farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Enfarinem i fregim les cues de rap.
En una cassola amb oli fregim els alls i julivert picats, i posem la ceba tallada petitona, donem unes voltes, afegim les cues de rap, el conyac i flambejar.
Posarem la salsa de tomàquet i el brou de peix, deixem uns 10 minuts.
Per ultim les gambes i cloïsses, deixem 5 minuts mes, i ja es pot servir.

20min

Notes

Les cloïsses s'han de deixar amb remull amb aigua molt salada per que treguin tota la sorra.
Abans de posar a la cassola es renten be


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!