Rap a la marinera

Ingredients

  • 10 Cloïsses
  • 8 Rodanxes de rap
  • 4 Llagostins.
  • 1 Ceba
  • 1 Tomàquet
  • 1 Copa de vi blanc sec
  • Panses de Corint.
  • 2 Cullerades d'all i julivert picats, farina, 8 ametlles torrades, una mica de safrà en branca, oli i sal.

4 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

-Rentem el rap, l’assequem i li posem una mica de sal.
-Posem una mica de farina en un plat i enfarinem els trossos de rap, els fregim durant un parell de minuts a la paella amb una mica d'oli, un minut per cada costat a foc viu, seguidament, reservem aquests trossos en calent.
-A La mateixa paella, sofregim a foc lent la ceba picada i el tomàquet ratllat, un cop aquests ingredients estiguin a punt, preparem una picada amb les ametlles i el safrà i diluïm la picada en la copa de vi per a continuació incorporar-la en la paella. Són uns 15 minuts.
-Pugem el foc i deixem reduir una mica el vi, llavors incorporem el rap, les cloïsses i els llagostins, l'all i el julivert, les panses de Corint i coem tot el conjunt uns 10 minuts a foc mitjà. Rectifiquem de sal i llestos.

30min


Recepta de cuina de Rap a la marinera

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!