Rap a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 10 Cloïsses
- 8 Rodanxes de rap
- 4 Llagostins.
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- 1 Copa de vi blanc sec
- Panses de Corint.
- 2 Cullerades d'all i julivert picats, farina, 8 ametlles torrades, una mica de safrà en branca, oli i sal.
4 racions
Utensilis
Morter.
Elaboració
-Rentem el rap, l’assequem i li posem una mica de sal.
-Posem una mica de farina en un plat i enfarinem els trossos de rap, els fregim durant un parell de minuts a la paella amb una mica d'oli, un minut per cada costat a foc viu, seguidament, reservem aquests trossos en calent.
-A La mateixa paella, sofregim a foc lent la ceba picada i el tomàquet ratllat, un cop aquests ingredients estiguin a punt, preparem una picada amb les ametlles i el safrà i diluïm la picada en la copa de vi per a continuació incorporar-la en la paella. Són uns 15 minuts.
-Pugem el foc i deixem reduir una mica el vi, llavors incorporem el rap, les cloïsses i els llagostins, l'all i el julivert, les panses de Corint i coem tot el conjunt uns 10 minuts a foc mitjà. Rectifiquem de sal i llestos.
30min
Etiquetes: Rap Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.