Rap a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 10 Cloïsses
- 8 Rodanxes de rap
- 4 Llagostins.
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- 1 Copa de vi blanc sec
- Panses de Corint.
- 2 Cullerades d'all i julivert picats, farina, 8 ametlles torrades, una mica de safrà en branca, oli i sal.
4 racions
Utensilis
Morter.
Elaboració
-Rentem el rap, l’assequem i li posem una mica de sal.
-Posem una mica de farina en un plat i enfarinem els trossos de rap, els fregim durant un parell de minuts a la paella amb una mica d'oli, un minut per cada costat a foc viu, seguidament, reservem aquests trossos en calent.
-A La mateixa paella, sofregim a foc lent la ceba picada i el tomàquet ratllat, un cop aquests ingredients estiguin a punt, preparem una picada amb les ametlles i el safrà i diluïm la picada en la copa de vi per a continuació incorporar-la en la paella. Són uns 15 minuts.
-Pugem el foc i deixem reduir una mica el vi, llavors incorporem el rap, les cloïsses i els llagostins, l'all i el julivert, les panses de Corint i coem tot el conjunt uns 10 minuts a foc mitjà. Rectifiquem de sal i llestos.
30min

Etiquetes:
Rap
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies