Broquetes de rap a la farigola

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 60 gs de mantega
  • 1 cullerada de mostassa
  • 50 gs de nata liquida
  • 2 pebrots verds
  • 800 gs de rap a trossos
  • Tomàquets cherri
  • 1 cullerada de farigola

4 racions

Elaboració

Partim el pebrot per la meitat, traiem les parts blanques i les llavors i tallem la carn a trossos.
Rentem i eixugem bé els tomáquets(si son molt grans els tallem a trossos, barregem l'oli amb la farigola.
Tallem el rap a trossos menuts i quadrats. Anem punxant en les broquetes els diferents ingredients, alternant, amb un pinzell els untem amb la barreja d'oli i farigola.
Ho introduim al forn sota el grill i els deixem uns 10 minuts, donant-los la volta de tant en tant. Mentres posem en un cassó la mantega a escalfar, i quan esta fosa i afegim la mostassa, remenem bé i afegim la nata liquida.
Quan les broquetes estan a punt, les servim acompanyades de la seva salsa en salsera a part

25min

Notes

També es poden fer les broquetes en la barbacoa i es poden acompanyar amb espaguetis o qualsevol altra pasta


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!