Broquetes de rap a la farigola
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Broqueta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 60 gs de mantega
- 1 cullerada de mostassa
- 50 gs de nata liquida
- 2 pebrots verds
- 800 gs de rap a trossos
- Tomàquets cherri
- 1 cullerada de farigola
4 racions
Elaboració
Partim el pebrot per la meitat, traiem les parts blanques i les llavors i tallem la carn a trossos.
Rentem i eixugem bé els tomáquets(si son molt grans els tallem a trossos, barregem l'oli amb la farigola.
Tallem el rap a trossos menuts i quadrats. Anem punxant en les broquetes els diferents ingredients, alternant, amb un pinzell els untem amb la barreja d'oli i farigola.
Ho introduim al forn sota el grill i els deixem uns 10 minuts, donant-los la volta de tant en tant. Mentres posem en un cassó la mantega a escalfar, i quan esta fosa i afegim la mostassa, remenem bé i afegim la nata liquida.
Quan les broquetes estan a punt, les servim acompanyades de la seva salsa en salsera a part
25min
Notes
També es poden fer les broquetes en la barbacoa i es poden acompanyar amb espaguetis o qualsevol altra pasta
Etiquetes: Farigola Rap Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.