Amanida de tomàquets crus, pebrots rostits, anxoves i marisc cuit

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets d'amanida
  • 12 llagostins cuits i pelats
  • Vinagre de xerès
  • 6 anxoves
  • Olives negres
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Rostir els pebrots i tallar-los a trossets petits. Tallar en trossos petits també els tomàquets.
Reservar els llagostins cuits i pelats.
Posar tots els ingredients en un bol per amanides i amanir amb un rajolí d'oli, sal i una mica de vinagre de Xerès.
En un bol cilíndric, o una llanera petita es fa un farciment prement el contingut, li donem la volta a poc a poc, i es desemmotlla dins d'un plat.
Es decora amb els llagostins sencers cuits i pelats, les anxoves, olives negres tallades a trossets voltant i un rajolí d'oli.

Notes

El temps d'elaboració, depen si tens els pebrots rostits o no
Es pot empolvorar per sobre amb ous cuits tallats a trossets petits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!