Bombons d'avellana

Ingredients

  • 250 gs de xocolata Fondant
  • 150 gs d'avellanes torrades i pelades
  • 100 gs de nata montada

20 racions

Elaboració

Fondre al bany de maria, la xocolata trossejada. Quan estigui tebi, pintar amb ajuda d'un pinzell el fons i les parets de motlles de magdalenes, de manera que quedi una capa gruixuda.
Afegir la nata a la resta de xocolata fosa i barrejar bé.
Col · locar 3 avellanes en cada motlle i acabar de omplir-los amb la barreja de xocolata i nata
Deixar-los refredar unes hores perquè la xocolata s'endureixi ..
Retirar amb molta cura els motlles i decorar els bombons amb avellanes picada

Notes

Surten 20 bombons depenent dels motlles


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2603 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: