Salpicó de marisc

Ingredients

  • 250 gs de pop
  • 250 gs de cloisses
  • 250 gs de musclos
  • 250 gs de gambes
  • 2 carrabiners
  • 1 enciam
  • Llimes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • Oli
  • Llimona
  • Pebre negre
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Bullir 5 minuts les gambes i els carrabiners en aigua amb sal, 1 fulla de llorer, un tros de ceba i uns grans de pebre.
Estovar el pop copejant-ho amb una maça i bullir fins que resulti tou.
Deixar refredar i reservar.
En una paella o en una cassola amb una mica d'aigua, obrir les cloïsses i els musclos, retirant-la closca.
Reservar-també.
Separar les fulles de l'enciam rentar-les i posar-les en el fons d'una font plana.
Afegir el pop a trossets i els carrabiners pelats i trossejats.
Peleu les gambes i afegir-les a l'amanida. Afegir també, els musclos i les cloïsses.
Decorar amb unes fulles de llima i amanir amb una salsa feta amb oli, suc de llimona, una mica de pebre negre i julivert molt picat.
I ja es pot servir

Notes

Com per aquesta recepta es necessita poca quantitat de pop és pot utilizar congelat: en aquest cas no cal colpegar per estovar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!