SalpicĂł de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 gs de pop
  • 250 gs de cloisses
  • 250 gs de musclos
  • 250 gs de gambes
  • 2 carrabiners
  • 1 enciam
  • Llimes
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • Oli
  • Llimona
  • Pebre negre
  • Julivert

4 racions

ElaboraciĂł

Bullir 5 minuts les gambes i els carrabiners en aigua amb sal, 1 fulla de llorer, un tros de ceba i uns grans de pebre.
Estovar el pop copejant-ho amb una maça i bullir fins que resulti tou.
Deixar refredar i reservar.
En una paella o en una cassola amb una mica d'aigua, obrir les cloĂŻsses i els musclos, retirant-la closca.
Reservar-tambĂŠ.
Separar les fulles de l'enciam rentar-les i posar-les en el fons d'una font plana.
Afegir el pop a trossets i els carrabiners pelats i trossejats.
Peleu les gambes i afegir-les a l'amanida. Afegir tambĂŠ, els musclos i les cloĂŻsses.
Decorar amb unes fulles de llima i amanir amb una salsa feta amb oli, suc de llimona, una mica de pebre negre i julivert molt picat.
I ja es pot servir

Notes

Com per aquesta recepta es necessita poca quantitat de pop ĂŠs pot utilizar congelat: en aquest cas no cal colpegar per estovar


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: SalpicĂł de marisc

Enllaça aquesta recepta:

586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!