Salpicó de marisc
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gs de pop
- 250 gs de cloisses
- 250 gs de musclos
- 250 gs de gambes
- 2 carrabiners
- 1 enciam
- Llimes
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- Oli
- Llimona
- Pebre negre
- Julivert
4 racions
Elaboració
Bullir 5 minuts les gambes i els carrabiners en aigua amb sal, 1 fulla de llorer, un tros de ceba i uns grans de pebre.
Estovar el pop copejant-ho amb una maça i bullir fins que resulti tou.
Deixar refredar i reservar.
En una paella o en una cassola amb una mica d'aigua, obrir les cloïsses i els musclos, retirant-la closca.
Reservar-també.
Separar les fulles de l'enciam rentar-les i posar-les en el fons d'una font plana.
Afegir el pop a trossets i els carrabiners pelats i trossejats.
Peleu les gambes i afegir-les a l'amanida. Afegir també, els musclos i les cloïsses.
Decorar amb unes fulles de llima i amanir amb una salsa feta amb oli, suc de llimona, una mica de pebre negre i julivert molt picat.
I ja es pot servir
Notes
Com per aquesta recepta es necessita poca quantitat de pop és pot utilizar congelat: en aquest cas no cal colpegar per estovar
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim