Salpicó de marisc
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 250 gs de pop
- 250 gs de cloisses
- 250 gs de musclos
- 250 gs de gambes
- 2 carrabiners
- 1 enciam
- Llimes
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- Oli
- Llimona
- Pebre negre
- Julivert
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullir 5 minuts les gambes i els carrabiners en aigua amb sal, 1 fulla de llorer, un tros de ceba i uns grans de pebre.
Estovar el pop copejant-ho amb una maça i bullir fins que resulti tou.
Deixar refredar i reservar.
En una paella o en una cassola amb una mica d'aigua, obrir les cloïsses i els musclos, retirant-la closca.
Reservar-també.
Separar les fulles de l'enciam rentar-les i posar-les en el fons d'una font plana.
Afegir el pop a trossets i els carrabiners pelats i trossejats.
Peleu les gambes i afegir-les a l'amanida. Afegir també, els musclos i les cloïsses.
Decorar amb unes fulles de llima i amanir amb una salsa feta amb oli, suc de llimona, una mica de pebre negre i julivert molt picat.
I ja es pot servir
														
Notes
Com per aquesta recepta es necessita poca quantitat de pop és pot utilizar congelat: en aquest cas no cal colpegar per estovar
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2267 visites.
 2267 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 30 min.
 30 min. Bunyols
 Bunyols Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram