Graellada de marisc amb tres salses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze escamarlans de mida gran ( de 10 a 20 per quilo)
- Dotze llagostins de mida gran
- Dotze gambots de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa romesco (la trobareu a les meves receptes)
- Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)
- Salsa Tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Tres safates de porcellana blanca de mida gran
Tres salseres de porcellana blanca de mida gran
Elaboració
Primerament, fem els tres tipus de salsa que recomano, tal com explico a les meves receptes i un cop fetes, en posem cadascuna en una salsera, i les guardem a la nevera fins el moment de fer-les servir.
A continuació, posem dotze escamarlans a la graella salpebrats i els anem tombant fins que són cuits al nostre gust, i tot seguit els posem ordenats en una safata, i ja els tenim a punt per
servir a taula.
Seguidament, fem el mateix amb els llagostins, i finalmet amb els gambots, i ja ho podrem treure tot plegat a taula, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i acompanyat tot plegat amb les tres salseres amb les diferentes salses.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera La cuina de la graella La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.