Rap allagostat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una cua de rap, de dos quilos aprox.
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Paper film
- Aigua
- Una ceba pelada, tallada per la meitat
- Una branca d'àpi
- Dues fulles de llorer
4 racions
Elaboració
Agafem la cua de rap, i la tallem en dos lloms, tot seguint l'espina central.
Posem cada un dels lloms, sobre un full de paper film.
Seguidament, ho salem, i el cobrim tot sencer amb el pebre vermell, en pols.
L'emboliquem ben bé, fent uns nussos a les puntes, i els reservem.
En una cassola, posem : aigua, el llorer, sal, la ceba, i l'àpi.
Quan arrequi el bull, posem els lloms de rap, i deixem que coguin uns quinze minuts.
Els traiem, i els deixem refredar. En el moment de servir en el plat, amb un ganivet filetejador, fem uns medallons d'un dit de gruix, (quatre per comensal) . Ho acompanyem amb salsa Tàrtara, (està a les meves salses).
40min
Etiquetes:
Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.