Rap allagostat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una cua de rap, de dos quilos aprox.
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Paper film
  • Aigua
  • Una ceba pelada, tallada per la meitat
  • Una branca d'àpi
  • Dues fulles de llorer

4 racions

Elaboració

Agafem la cua de rap, i la tallem en dos lloms, tot seguint l'espina central.
Posem cada un dels lloms, sobre un full de paper film.
Seguidament, ho salem, i el cobrim tot sencer amb el pebre vermell, en pols.
L'emboliquem ben bé, fent uns nussos a les puntes, i els reservem.
En una cassola, posem : aigua, el llorer, sal, la ceba, i l'àpi.
Quan arrequi el bull, posem els lloms de rap, i deixem que coguin uns quinze minuts.
Els traiem, i els deixem refredar. En el moment de servir en el plat, amb un ganivet filetejador, fem uns medallons d'un dit de gruix, (quatre per comensal) . Ho acompanyem amb salsa Tàrtara, (està a les meves salses).

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!