Musclos farcits amb angarota

Categoria:
Recepta per
Origen: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants musclos
  • Unes quantes angarotes
  • Aigua
  • Una fulla de llorer

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barbes
Els preparem en una olla amb una mica d'aigua i una fulla de llorer
Els posem al foc ,que es vagin obrint al vapor
Mentrestant anem obrint les angarotes i en reservem la carn comestible de dintre
Un cop oberts els musclos els posem en una plata de forn amb la part de clova que te la carn
Els anem emplenant amb una cullera amb la carn de les angarotes
Escalfem el forn a 150graus i posem la plata uns cinc minuts, només que vingui de un color taronja la carn de les angarotes ni haurà suficient

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquesta recepta deu ser boníssima, però no és difícil trobar les garotes?
Jordi Bosch Negre diu:
Hola Àngels, mira, en aquestes dates solen ser molt plenes i bones les garotes, només fa falta un dia de molta calma a mar, o una peixeteria, aquests dies en solen tenir. Però et dono la raó en que noes gaire fàcil de trobarne.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!