Ostres al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 ostres
  • 1 ceba
  • 1 all
  • Una branca de julivert
  • Una nou de mantega
  • Un pols de sal
  • Un got de vi blanc

2 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa la mantega,afegim al cassó, la ceba ben picada,el gra d'all picat ,el julivert ben picat , el vi blanc i un pols de sal
Deixem coure uns minuts i reduir l'alcohol del vi
Mentrestant obrim les ostres ,els buidem l'aigua que porten dins i les posem en una plata de forn amb un paper de plata a sota
Un cop estigui a punt la cocció del cassó, traiem del foc i amb una cullera en posem una mica a sobre da cada ostra
Escalfem el forn a 180 graus amb lo opció de grill i posem la plata uns cinc minuts
Estarà llest per degustar

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: