Cocotxes de bacallĂ  en salsa verda

Categoria:
Origen: Espanya > PaĂ­s basc
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Cocotxes de bacallĂ  300 grams per persona
  • Dotze alls pelats i lĂ minats
  • Bitxo ( al gust)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Julivert natural molt picolat, ( tallat amb ganivet)
  • Maizena( si ĂŠs necesari)
  • VĂ­ blanc
  • Fumet de peix blanc, o fet amb una pastilla de concentrat i aigua.

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera
Un plat de fusta
Un batedor de varetes

ElaboraciĂł

En una cassola marinera, o de terrissa, fregim els alls laminats amb oli d'oliva. Quan sĂłn mig daurats, afegim el bitxo i ho espolsem amb farina. Seguidament, afegim el vĂ­ blanc i el fumet de peix.
Sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, veurem el nivell d'espessor que tĂŠ la salsa, si fĂłs necessari, ho podem espessir amb una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Seguidament, afegim les cocotxes dessalades, i baixem el foc. Deixem que es coguin a foc ben lent, i quan veiem que estan al nostre gust de cuites, les espolsem amb força julivert picolat. Donem unes voltes a la cassola amb les nanses tot sagsejant-les, i ja les tenim llestes per servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

40min

Notes

Aquesta salsa, la podem fer servir per molts plats de la cuina Basca.Per fer el lluç a la Basca, afegim unes puntes despàrrecs de llauna, uns mitjos ous bullits, i uns quants pèsols, Ês el que en diuen Lluç a la KOSKERA.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cocotxes de bacallĂ  en salsa verda

Enllaça aquesta recepta:

2568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!