
Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
4 racions
Utensilis
Una safata plana de porcellana
Un bol de vidre gran
Una safata fonda de mida mitjana
Elaboració
Primerament, fem la salsa al rocafort com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, agafem les anxoves en salaó, les posem en una safata fonda amb aigua freda, i les deixem dessalar unes dues hores. Tot seguit, les netegem, en traiem vuit filets, i les deixem macerar cobertes en oli d'oliva fins a necessitar-les.
A continuació, reservem les vuit fulles mes boniques de les endívies, i la resta les tallem en trossos regulars i les posem en un bol de vidre gran. Tot seguit, hi afegim la salsa rocafort i ho barregem amb dues culleres, i seguidament, anem omplint les fulles d'endívies i les anem posant de manera abellidora en la safata de porcellana.
Ja per acabar la recepta, posem un filet d'anxova d'amunt de cada endívia ben escorreguts, amb la pell a la part de sota, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
54 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.