Amanida de formatge fresc, tomàquets xerri i anxoves

Ingredients

  • 1 formatge fresc de 250 gr.
  • 9 tomàquets "xerri"
  • 6 anxovetes de l'Escala
  • Olives d'Aragó
  • Bleda vermella
  • Rúcula
  • Lollo rosso
  • Espinacs "baby"
  • Tomàquet d'amanir
  • Oli d'oliva verge extra
  • Crema de vinagre balsàmic de Mòdena
  • Sal
  • Ho podem acompanyar també amb unes torradetes.

3 racions

Elaboració

Posem el formatge fresc al centre del plat i l'envoltem de les herbes i els tomàquets tal i com veiem a la foto o al gust de cadascú.
Com hem col·locat els tomàques "xerri"?
Hem posat uns mitjos tomàquets d'amanir cap per avall i hem punxat amb uns escuradents els tomàquets "xerri".
Facilet, facilet.....Bon profit!


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una presentació que deixaria a qualsevol convidat bocabadat.

Felicitats
Mercè Pairot Rovira diu:
M´encanten les teves presentacions dels plats, és una cosa que moltes vegades no es té en comte i per la vista ja hi ha la mitat de l´èxit assegurat.
Eduard Lluis Palaus diu:
Gràcies, Mercès! ;))


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!