Amanida de formatge fresc, tomàquets xerri i anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 formatge fresc de 250 gr.
- 9 tomàquets "xerri"
- 6 anxovetes de l'Escala
- Olives d'Aragó
- Bleda vermella
- Rúcula
- Lollo rosso
- Espinacs "baby"
- Tomàquet d'amanir
- Oli d'oliva verge extra
- Crema de vinagre balsàmic de Mòdena
- Sal
- Ho podem acompanyar també amb unes torradetes.
3 racions
Elaboració
Posem el formatge fresc al centre del plat i l'envoltem de les herbes i els tomàquets tal i com veiem a la foto o al gust de cadascú.
Com hem col·locat els tomàques "xerri"?
Hem posat uns mitjos tomàquets d'amanir cap per avall i hem punxat amb uns escuradents els tomàquets "xerri".
Facilet, facilet.....Bon profit!
Etiquetes: Amanides Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.