Amanida de formatge fresc, tomàquets xerri i anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 formatge fresc de 250 gr.
- 9 tomàquets "xerri"
- 6 anxovetes de l'Escala
- Olives d'Aragó
- Bleda vermella
- Rúcula
- Lollo rosso
- Espinacs "baby"
- Tomàquet d'amanir
- Oli d'oliva verge extra
- Crema de vinagre balsàmic de Mòdena
- Sal
- Ho podem acompanyar també amb unes torradetes.
3 racions
Elaboració
Posem el formatge fresc al centre del plat i l'envoltem de les herbes i els tomàquets tal i com veiem a la foto o al gust de cadascú.
Com hem col·locat els tomàques "xerri"?
Hem posat uns mitjos tomàquets d'amanir cap per avall i hem punxat amb uns escuradents els tomàquets "xerri".
Facilet, facilet.....Bon profit!
Etiquetes:
Amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))