Amanida de formatge fresc, tomĂ quets xerri i anxoves

Categoria:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 formatge fresc de 250 gr.
  • 9 tomĂ quets "xerri"
  • 6 anxovetes de l'Escala
  • Olives d'AragĂł
  • Bleda vermella
  • RĂşcula
  • Lollo rosso
  • Espinacs "baby"
  • TomĂ quet d'amanir
  • Oli d'oliva verge extra
  • Crema de vinagre balsĂ mic de Mòdena
  • Sal
  • Ho podem acompanyar tambĂŠ amb unes torradetes.

3 racions

ElaboraciĂł

Posem el formatge fresc al centre del plat i l'envoltem de les herbes i els tomĂ quets tal i com veiem a la foto o al gust de cadascĂş.
Com hem col¡locat els tomàques "xerri"?
Hem posat uns mitjos tomĂ quets d'amanir cap per avall i hem punxat amb uns escuradents els tomĂ quets "xerri".
Facilet, facilet.....Bon profit!


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de formatge fresc, tomĂ quets xerri i anxoves

Enllaça aquesta recepta:

2364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una presentaciĂł que deixaria a qualsevol convidat bocabadat.

Felicitats
Mercè Pairot Rovira diu:
M´encanten les teves presentacions dels plats, Ês una cosa que moltes vegades no es tÊ en comte i per la vista ja hi ha la mitat de l´èxit assegurat.
Eduard Lluis Palaus diu:
Gràcies, Mercès! ;))


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!