Macarrons amb costella i sobrassada

Ingredients

  • 400 gr de macarrons
  • 2 cebes mijanetes
  • 2 grans d’all
  • Uns quants tomàquets madurs ratllats sense pell ni llavors
  • 2 tires de costella de porc tallada a trossets
  • 250 gr. de carn picada de vedella
  • Un bon tall de sobrassada mallorquina (al gust)
  • Llorer, orenga, farigola.
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua (per bullir la pasta)
  • Formatge de Maò ratllat (opcional)

Elaboració

En una cassoleta sofregim amb oli d’oliva la ceba picadeta juntament amb la costella. Quan ho tinguem ben confitat hi tirem els alls picadets, donem uns tombs perquè l’all desprengui el seu aroma i tot seguit, afegim la carn picada. Ho deixem coure tot plegat.
Una vegada estigui la carn picada una mica cuita hi afegim el tomàquet i les herbes (amb moderaciò) i deixem que es vagi confitant a foc lent. Quan estigui una mica fet ho reguem amb la copeta de vi ranci i una altra estoneta de “xup-xup” perquè redueixi bé el vi. Finalment, hi posarem la sobrassada, li donarem uns tombs i ens quedarà el sofregit llest.
A banda i amb una olla amb abundant aigua bullint i una mica de sal, courem els macarrons (El temps de cocció, dependrà del fabricant)
Escorrem la pasta i la tirem a la cassola del sofrefit, junt amb una mica del suc de la seva cocció. Donem unes quantes voltetes a tot plegat, emplatem i a gaudir!!
Podem acabar el plat posant-li una mica de formatge de Maò ratllat pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1472 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!