Espaguetis negres amb cloïsses

Ingredients

  • 400 g. Espaguettis negres de bona qualitat.
  • 24 Cloïsses
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 Copeta de vi blanc sec
  • 1 bitxo petit
  • Pebre blanc
  • 2 Grans d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Aigua

Elaboració

Primer de tot bullim la pasta "al dente" amb suficient aigua i un polsim de sal. (El temps dependrà de la qualitat del producte o seguint les normes del fabricant) Colem, guardant una mica d'aigua de la cocció i reservem.
A continuació, en una olleta o cassoleta hi tirem un raig d'oli d'oliva, el bitxo i els alls picoladets i ho sofregim una miqueta, anant amb compte que no es cremin els alls. Seguidament, hi tirem el vi i el deixem reduir.
Ara serà el moment de posar-hi les cloïsses amb un polsim de pebre blanc i tot just s'obrin ja les tindrem a punt. Separarem les cloïsses del seu suc i el colarem per prevenir que no tinguin una mica de sorra.
Per últim posarem en una cassola els espaguetis, el suc de la cocció de les cloïsses, si cal una mica d'aigua que havíem guardat de bullir la pasta i finalment les cloïsses i el julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!