Espaguetis negres amb cloïsses

Categoria:

Valoraci├│: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraci├│

Ingredients

  • 400 g. Espaguettis negres de bona qualitat.
  • 24 Clo├»sses
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 Copeta de vi blanc sec
  • 1 bitxo petit
  • Pebre blanc
  • 2 Grans d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Aigua

Elaboraci├│

Primer de tot bullim la pasta "al dente" amb suficient aigua i un polsim de sal. (El temps dependrà de la qualitat del producte o seguint les normes del fabricant) Colem, guardant una mica d'aigua de la cocció i resevem.
A continuaci├│, en una olleta o casssoleta hi tirem un raig d'oli d'oliva, el bitxo i els alls picadets i ho sofregim una miqueta, anant amb compte que no es cremin els alls. Seguidament, hi tirem el vi i el deixem reduir.
Ara ser├á el moment de posar-hi les clo├»sses amb un polsim de pebre blanc i tot just s'obrin ja les tindrem a punt. Separarem les clo├şsses del seu suc i el colarem per prevenir que no tinguin una mica de sorra.
Per últim posarem en una cassola els espaguetis, el suc de la cocció de les cloïsses, si cal una mica d'aigua que haviem guardat de bullir la pasta i finalment les cloïsses i el julivert picat.
I plat llest! Que vagi de gust!


Etiquetes: Ning├║ ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaguetis negres amb cloïsses

Enlla├ža aquesta recepta:

2044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol┬Ělicitar una revisi├│ del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!