Farcellets de pernil cuit amb camagrocs i gambes amb la seva crema

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 talls de pernil cuit
  • 12 Gambes grosses (De Palamòs, Blanes, Arenys, Vilanova…)
  • 600 g de camagrocs
  • 2 escalunyes
  • 3 o 4 tomĂ quets ratllats (sense pell ni llavors)
  • 2 culleradetes de crema fresca
  • 1/2 copeta de conyac
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Cibolet
  • Flors comestibles (Per decorar el plat)

ElaboraciĂł

El primer que farem serĂ  separar el caps de les cues de les gambes, les pelem i resevem.

A continuaciĂł, prepararem la crema de gambes:


En una paella amb oli d’oliva verge sofregirem una mica les escalunyes picadetes, un cop siguin transparents i afegirem els caps (Reservant-ne un parell per la decoració del plat) i les pells de les gambes donant-li un tomb a tot plegat. Seguidament i posem el tomàquet i deixem que es cogui tot una miqueta, hi tirarem el conyac i ho flamegem. Deixem reduir i afegim una mica de fumet.
A continuaciĂł, ho triturem tot amb la batedora i ho pasem per un colador fi.
Finalment hi afegim dues culleradetes de crema fresca, un polsim de pebre blanc i rectifiquem de sal.

PreparaciĂł dels farcellets:

Primer, saltarem en una paella amb oli els camagrocs, quan hagin deixat anar la seva aigua i tirarem les cues de les gambes tallades a trossets (Com amb els caps, en reservarem tres o quatre per el montatge final del plat)
Una vegada saltats les cues i el camagrocs hi afegirem una mica de la crema que hem preparat i ja podrem fer el farcellets embolicant el pernil cuit amb la farsa i lligant-los amb una mica de cibolet.

Montatge del plat:

Posarem una mica de la crema de gambes al fons i al damunt els farcellets, les gambes, alguns camagrocs i floretes tal i com veieu a les fotos o com dicti la vostra imaginaciĂł.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!