Amanida "Gemma"

Ingredients

  • 1 tomàquet raf
  • Unes llenques de salmó fumat
  • Olives negres d'Aragó
  • Tàperes
  • Brots tendres (lollo rosso, espinacs, rúcula...)
  • Flors comestibles
  • Vinagreta

Per a la vinagreta:

  • Ceba tendra
  • Cogombrets amb vinagre
  • Pebrot vermell
  • Un rajolí de vinagre de Mòdena
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

Elaboració

Prepararem una vinagreta amb els ingredients abans esmentats molt ben picadets i la deixarem macerar una estona.
Tallarem en rodanxes els tomàquets raf tot i col·locant-los al fons del plat. Per sobre hi anirem posant la resta d'ingredients al nostre gust, i l'acabarem amanint amb la vinagreta.
Una amanideta molt fresca i primaveral, oi?
(Us vull recordar una vegada més que quan util·litzeu flors comestibles, les compreu a establiments especialitzats, no ens valen les de jardineries, ja que solen portar pesticides i d'altres...)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

812 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!