Fesolets amb cloïsses
Categoria:
Llegums i verdures
Ingredients
- 600 grs. de fesolets cuits amb el seu suc
- 1 ceba mtjana
- 2 grans d'all
- Pebrots del "Padron" (opcional)
- 24 cloïsses
- Una copeta de vi blanc
- Fumet
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Podem coure nosaltres els fesolets o els podem comprar ja cuits, lo que ens facilitarà l'elaboració del plat, això si, que vagin amb el suc de la seva cocció, detall per a mi important pel resultat final del plat.
En una cassola amb l'oli hi sofregim la ceba, un cop la tinguem transparent, hi afegim el pebrots, deixant que es fagin una mica i a continuació l'all picadet. Ho deixem un momentet, procurant que l'all no se'ns cremi i hi aboquem el vi i el deixem reduir.
Seguidament, hi tirem una mica del suc dels fesolets i una mica de fumet, deixant que bulli un parell de minuts, moment en el que hi posarem els fesolets cuits, deixant que s'escalfin una mica i per últim hi posarem les cloïsses.(Abans les haurem tingut amb aigua i sal perquè purguin la sorra que puguin tenir)
En el punt just que se'ns obrin les cloïsses, ja tenim el plat a punt de servir.
Etiquetes:
Llegums Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2925 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))