AlbergĂ­nies farcides

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 albergĂ­nies mitjanes
  • 1 ceba de figueres
  • 250gr de carn picada de vedella i porc
  • 2 alls
  • AlfĂ brega
  • Orenga
  • 100gr de salsa de tomĂ quet
  • Sal, pebre i oli d'oliva
  • Beixamel
  • Formatge ratllat

4 racions

ElaboraciĂł

Comencem obrint per la meitat les albergĂ­nies, o com en aquest cas en tres trossos i amb l'ajuda d'un ganivet petit i esmolat buidem l'interior. Farem servir l'interior d'una sola albergĂ­nia, la sobrant la reservarem per un altre dia.
Salpebrem els "recipients" d'albergĂ­nia i afegint-hi un raig d'oli les posem al forn a 200Âş per que es vagin estovant.
Mentre això passa anem preparant el farcit.
Trossegem l'albergĂ­nia a daus, piquem la ceba i els alls ben petits i ho sofregim tot junt amb la carn picada. Especiem amb alfĂ brega i orenga, sal i pebre. Quan tot agafi un punt daurat afegim la salsa de tomĂ quet i remenem bĂŠ, que es mesclin els sabors.
Traiem les albergĂ­nies del forn, que ja estaran tovetes.
Les farcim amb el sofregit i els hi possem la beixamel per sobre, el formatge ratllat i les gratinem al forn.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: AlbergĂ­nies farcides

Enllaça aquesta recepta:

2075 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!