Albergínies farcides

Ingredients

  • 4 albergínies mitjanes
  • 1 ceba de figueres
  • 250gr de carn picada de vedella i porc
  • 2 alls
  • Alfàbrega
  • Orenga
  • 100gr de salsa de tomàquet
  • Sal, pebre i oli d'oliva
  • Beixamel
  • Formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Comencem obrint per la meitat les albergínies, o com en aquest cas en tres trossos i amb l'ajuda d'un ganivet petit i esmolat buidem l'interior. Farem servir l'interior d'una sola albergínia, la sobrant la reservarem per un altre dia.
Salpebrem els "recipients" d'albergínia i afegint-hi un raig d'oli les posem al forn a 200º per que es vagin estovant.
Mentre això passa anem preparant el farcit.
Trossegem l'albergínia a daus, piquem la ceba i els alls ben petits i ho sofregim tot junt amb la carn picada. Especiem amb alfàbrega i orenga, sal i pebre. Quan tot agafi un punt daurat afegim la salsa de tomàquet i remenem bé, que es mesclin els sabors.
Traiem les albergínies del forn, que ja estaran tovetes.
Les farcim amb el sofregit i els hi possem la beixamel per sobre, el formatge ratllat i les gratinem al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!