Pomes farcides amb xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 pomes vermelles
- 50 grams de mantega
- 1 llimona
- 1 cullerada de sucre
- 150 grams de pa de pessic de soletilla
- 30 grams de xocolata fondant
- 1 ou
- 3 cullerades de melmelada d'albercoc
4 racions
Elaboració
Trossejar el xocolata, fondre en un pot al bany Maria i barrejar amb la meitat de la mantega, el sucre, la ratlladura de llimona,l'ou i els bescuits de soletilla esmicolats (convé fer-la amb el hocolate calent).
Pelar les pomes, tallar per la meitat en sentit vertical i extreure les llavors i el cor, formant un forat rodó a la meitat.
Greixar una font refractària amb la mantega restant.
Omplir els buits de les illes amb el farcit de xocolata i posar-les en la font.
Tapar amb paper d'alumini i coure al forn a mitja potència durant 30 minuts. Treure el paper d'alumini, repartir la melmelada, prèviament diluïda amb 2 cullerades d'aigua tèbia, sobre elles i tapar de nou, deixant-les en el forn 5 minuts més.
30min
Etiquetes:
Pomes Xocolata
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c