Potatge de cigrons amb mini-mandoguilles i pistons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de cigrons secs, per coure
- 30 mini-mandonguilles,( les podem fer nosaltres, o comprar fetes)
- Tres litres d'aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres porros
- Dues fulles de bleda,( sense el tronc)
- Farina
- 150 grams, de " pistons ", de mida mitjana,( pasta de sopa)
6 racions
Utensilis
Una sopera de porcellana ben bonica.
Una cassola fonda
Elaboració
Primer de tot, el que farem serà bullir els cigrons, com explico a la meva recepta " potatge de cigrons, amb espinacs i bacallà ", i reservarem el brou de la cocció.
A part en una paella fregirem les mini-mandonguilles, passades per farina, i quan siguin rossetes, les reservarem damunt un paper de cuina.
En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregirem els porros i les fulles de bleda, ben picolats amb l'ajud d'un ganivet.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el brou de la cocció dels cigrons, a foc mitjà, i quan arrenqui a bullir, afegirem les mandonguilles i els pistons, tot remenant amb una espàtula, per tal que no s'enganxin els pistons.
Quan creiem que els pistons ja són cuits al nostre gust, corregim de sal, i ja ho podrem treure a taula, en una sopera ben bonica.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2456 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.