Arròs amb cigrons i botifarra blanca
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Alacant
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Expert

Ingredients
- 250 g d'arròs bomba,
- 750 ml de brou d'au,
- 200 g de cigrons cuits,
- 200 g de botifarra blanca,
- 1 ceba petita,
- 5 alls,
- 1 / 2 pebrot verd,
- 100 g de tomàquet triturat natural,
- Oli d'oliva i
- Sal .
4 racions
Elaboració
Primer fem el fons de l'arròs.
Consisteix a posar oli en una cassola, afegim la ceba y el pebrot verd ben picats i els alls pelats però sencers.
Remenem fins que tot s'hagi estovat i agafat una mica de color.
Abocar el tomàquet, els cigrons cuits ia continuació la botifarra tallada a rodanxes gruixudes.
Deixem coure fins que s'assequi el tomàquet.
Afegim l'arròs i remenem uns 30 segons perquè s'impregni bé dels aromes i sabors.
Afegim el brou calent i deixem coure uns 18 minuts.
Retirem del foc passat aquest temps i deixem reposar uns minuts més.
Servir
Etiquetes:
Arròs Botifarra blanca Cigrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1484 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c