Arròs amb cigrons i botifarra blanca

Categoria:
Típica de: Espanya → Alacant
Estació:
Dificultat: Expert

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g d'arròs bomba,
  • 750 ml de brou d'au,
  • 200 g de cigrons cuits,
  • 200 g de botifarra blanca,
  • 1 ceba petita,
  • 5 alls,
  • 1 / 2 pebrot verd,
  • 100 g de tomàquet triturat natural,
  • Oli d'oliva i
  • Sal .

4 racions

Elaboració

Primer fem el fons de l'arròs.
Consisteix a posar oli en una cassola, afegim la ceba y el pebrot verd ben picats i els alls pelats però sencers.
Remenem fins que tot s'hagi estovat i agafat una mica de color.
Abocar el tomàquet, els cigrons cuits ia continuació la botifarra tallada a rodanxes gruixudes.
Deixem coure fins que s'assequi el tomàquet.
Afegim l'arròs i remenem uns 30 segons perquè s'impregni bé dels aromes i sabors.
Afegim el brou calent i deixem coure uns 18 minuts.
Retirem del foc passat aquest temps i deixem reposar uns minuts més.
Servir


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!