Peus de Porc al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 -Peus de porc
  • 1 -ceba
  • 1 -tomĂ quet
  • PĂĄ torrat
  • Oli
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • 1/4 litre caldo de carn

2 racions

ElaboraciĂł

Bullir els peus de porc amb aigua,llorer, farigola durant dues hores (jo ja els compro bullits).
En una plata del forn posar la ceba ratllada ben fina de base amb un bon raig d' oli d' oliva, salar i empebrar els peus i amb la corna per sota i posarlos sobre la ceba ,posar-hi un tomĂ quet madur per la meitat.
En un morter picar l' all i julivert i afegir el caldo, tot ben remenat posar-ho a sobre els peus.
Afegir el pĂ  ratllat per damunt els peus i per damunt el caldo de la base, i gratinar al forn fins que estiguin ben rossets.
Servir amb patates fregides a daus.

35min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Peus de Porc al forn

Enllaça aquesta recepta:

8994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!