Peus de Porc al forn

Ingredients

  • 2 -Peus de porc
  • 1 -ceba
  • 1 -tomàquet
  • Pá torrat
  • Oli
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • 1/4 litre caldo de carn

2 racions

Elaboració

Bullir els peus de porc amb aigua,llorer, farigola durant dues hores (jo ja els compro bullits).
En una plata del forn posar la ceba ratllada ben fina de base amb un bon raig d' oli d' oliva, salar i empebrar els peus i amb la corna per sota i posarlos sobre la ceba ,posar-hi un tomàquet madur per la meitat.
En un morter picar l' all i julivert i afegir el caldo, tot ben remenat posar-ho a sobre els peus.
Afegir el pà ratllat per damunt els peus i per damunt el caldo de la base, i gratinar al forn fins que estiguin ben rossets.
Servir amb patates fregides a daus.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

18486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: