Peus de Porc al forn

Ingredients

  • 2 -Peus de porc
  • 1 -ceba
  • 1 -tomàquet
  • Pá torrat
  • Oli
  • Sal i pebre
  • All i julivert
  • 1/4 litre caldo de carn

2 racions

Elaboració

Bullir els peus de porc amb aigua,llorer, farigola durant dues hores (jo ja els compro bullits).
En una plata del forn posar la ceba ratllada ben fina de base amb un bon raig d' oli d' oliva, salar i empebrar els peus i amb la corna per sota i posarlos sobre la ceba ,posar-hi un tomàquet madur per la meitat.
En un morter picar l' all i julivert i afegir el caldo, tot ben remenat posar-ho a sobre els peus.
Afegir el pà ratllat per damunt els peus i per damunt el caldo de la base, i gratinar al forn fins que estiguin ben rossets.
Servir amb patates fregides a daus.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

18142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: