Truita de riu amb becon

Ingredients

  • 4 truites de riu (que la peixatera que ens les deixi netes i sense espina)
  • 4 talls de becon una mica gruixuts
  • sal
  • oli
  • pebre
  • ametlles.

4 racions

Elaboració

Salpebrar les truites i farcir-les amb els talls de becon, lligar-ho amb dos escuradents perquè no s'obrin.
En una safata pel forn, posar un bon raig d'oli, posar-hi les truites al damunt, picar unes quantes ametlles i posar-les al damunt les truites. Ficar la safata al forn prèviament escalfat a 200º i deixar-ho coure uns 15 minuts, acabar amb el gratinador per daurar les ametlles.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Margarita Coch Rey diu:
Molt bones, felicitats!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: