Truita de riu amb becon
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 truites de riu (que la peixatera que ens les deixi netes i sense espina)
- 4 talls de becon una mica gruixuts
- sal
- oli
- pebre
- ametlles.
4 racions
Elaboració
Salpebrar les truites i farcir-les amb els talls de becon, lligar-ho amb dos escuradents perquè no s'obrin.
En una safata pel forn, posar un bon raig d'oli, posar-hi les truites al damunt, picar unes quantes ametlles i posar-les al damunt les truites. Ficar la safata al forn prèviament escalfat a 200º i deixar-ho coure uns 15 minuts, acabar amb el gratinador per daurar les ametlles.
Etiquetes: Becon Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.