Truita de riu amb becon

Ingredients

  • 4 truites de riu ( La peixetera que ens les deixi netes i sense espina) ,4 talls de becon una mica gruixuts, sal, oli, pebre, i ametlles.

4 racions

Elaboració

Salpebrar les truites i farcir-les amb els talls de becon, lligar-ho amb dos escuradents perque no s'obrin.
En una safata per el forn, posar un bon raig d' oli, posar-hi les truites al damunt, picar unes quantes ametlles i posarles al
damunt les truites. Ficar la safata al forn previament calentat a 200º i deixar-ho coure uns 15 minuts, acabar amb el gratinador per daurar les ametlles.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!