Amanida de pasta amb ametlles
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de pasta de colors,
- 200grs de ametlles crues picades,
- Pernil de pavo
- Formatge tendre
- 200 ml de oli d' oliva
- Sal
- Pebre
- Vinagre
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta amb aigua i sal durant 10 m, que quedi al dente. En un pot posem les ametlles a trossets, el oli, sal, pebre molt i un rajolí de vinagre i ho pasem tot per la batedora, tot seguit ho afegim a la pasta previament escorreguda en un bol, tallem el pernil i el formatge a daus petits, tot ben remenat i deixat reposar a la nevera.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.