Amanida de pasta amb ametlles

Ingredients

  • 1/2 kg de pasta de colors,
  • 200grs de ametlles crues picades,
  • Pernil de pavo
  • Formatge tendre
  • 200 ml de oli d' oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta amb aigua i sal durant 10 m, que quedi al dente. En un pot posem les ametlles a trossets, el oli, sal, pebre molt i un rajolí de vinagre i ho pasem tot per la batedora, tot seguit ho afegim a la pasta previament escorreguda en un bol, tallem el pernil i el formatge a daus petits, tot ben remenat i deixat reposar a la nevera.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2718 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amiga: Carme ès pot fer la mateixa recepta sense posar vinagre, o no quedaria tan bona
Una abraçada
Carme roura diu:
perdona la tardança Fernanda, ha de ser bona igual amb o sense vinagre, jo ni poso cuatre gotes. Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!