Espirals de pasta de full de poma
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 2 pomes grosses
- 20 g. de mantega
- 3 cullerades soperes de sucre
- 1 culleradeta de canyella
- Una mica de canyella per arrebossar
Utensilis
Un ganivet molt afilat
Elaboració
Pelem les pomes, i les tallem a làmines.
Dins una paella hi desfem la mantega a foc lent, i quan la tenim fossa, hi posem les pomes i les dues cullerades de sucre i una de canyella. Ho anem coent fins que estiguin toves i després les reservem.
Engeguem el forn a 210-220 mentre ho acabem de preparar.
Estirem la pasta de full i hi escampem la poma . Després l’ enrotllem sobre ella mateixa.
Amb un ganivet afilat anem tallant a làmines. En un plat posem canyella i arrebossem les espirals.
Les posem en una safata, i no massa junts, els xafem una mica amb el Ganivet, els posem al forn uns 20 minuts, i quant veiem que han crescut i estan una mica rossos, ja els podem treure i deixar-los refredar.
Queda boníssim i desapareix amb un moment.
Etiquetes: Pasta de full Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8424 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.