Espirals de pasta de full de poma

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • 2 pomes grosses
  • 20 g. de mantega
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 1 culleradeta de canyella
  • Una mica de canyella per arrebossar

Utensilis

Un ganivet molt afilat

Elaboració

Pelem les pomes, i les tallem a làmines.
Dins una paella hi desfem la mantega a foc lent, i quan la tenim fossa, hi posem les pomes i les dues cullerades de sucre i una de canyella. Ho anem coent fins que estiguin toves i després les reservem.
Engeguem el forn a 210-220 mentre ho acabem de preparar.
Estirem la pasta de full i hi escampem la poma . Després l’ enrotllem sobre ella mateixa.
Amb un ganivet afilat anem tallant a làmines. En un plat posem canyella i arrebossem les espirals.
Les posem en una safata, i no massa junts, els xafem una mica amb el Ganivet, els posem al forn uns 20 minuts, i quant veiem que han crescut i estan una mica rossos, ja els podem treure i deixar-los refredar.
Queda boníssim i desapareix amb un moment.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquests espirals deuen ser boníssims. Ja me'ls imagino amb el gustet de poma i canyella¡
Montse Mercader diu:
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: