Pastís de maduíxes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs. de maduixes fresques.
  • 200 grs. de sucre glaç.
  • 500 grs. de nata per muntar sense sucre.
  • 8 lamines de gelatina.
  • Unes quantes maduixes per decorar.

Elaboració

Es molt senzill de fer, agafant el 500grs. de maduixes, i 200grs. de sucre glaç i els fem escalfa a punt de bullició, hi afegim les cues de peix, escorregudes ja que les tindrem en remull, i ho deixem refredar, quant esta fred muntem la nata i una vegada preparada i afegim el xarop de maduixa que ens a quedat fred i ho anem muntant fins que sigui tot rosat, com un petit suís queda. Agafem un motllo desmuntable de silicona i posem trossos de maduixes per decorar els costats i desprès i posem la barreja rosa al mig, ho posem a la nevera, tota la nit i ja esta sòlid, desmuntem a poc a poc el motllo i perfecte per menjar.
Espero que us agradi!!!!!


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria antonia marti morales diu:
com que cues de peix remullades?????????????
Montse Mercader diu:
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: