Pastís de maduíxes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 grs. de maduixes fresques.
- 200 grs. de sucre glaç.
- 500 grs. de nata per muntar sense sucre.
- 8 lamines de gelatina.
- Unes quantes maduixes per decorar.
Elaboració
Es molt senzill de fer, agafant el 500grs. de maduixes, i 200grs. de sucre glaç i els fem escalfa a punt de bullició, hi afegim les cues de peix, escorregudes ja que les tindrem en remull, i ho deixem refredar, quant esta fred muntem la nata i una vegada preparada i afegim el xarop de maduixa que ens a quedat fred i ho anem muntant fins que sigui tot rosat, com un petit suís queda. Agafem un motllo desmuntable de silicona i posem trossos de maduixes per decorar els costats i desprès i posem la barreja rosa al mig, ho posem a la nevera, tota la nit i ja esta sòlid, desmuntem a poc a poc el motllo i perfecte per menjar.
Espero que us agradi!!!!!
Etiquetes:
Maduixes Suaus
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3523 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust. Fins aviat
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.
molt bona recepta