Braç de gitano de nata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per el pa de pessic:
- 120grs. de sucre
- 120 grs. de farina
- 4 ous
Per el farcit:
- ½ kg. De nata per muntar
- Sucre glaç
Elaboració
Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument. Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.
Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora. Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.
Etiquetes:
Postres Suaus
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17047 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Maria, doncs, lamines de gelatina, saps que vull dir no??
Moltes gracies Ares, a casa s'els mengen que dona gust. Fins aviat
Fan molt bona pinta, pero tinc un dubte, no tenen molt de gust de mantega?
Aquestes tot hi esta una mica torrades van desepareixer, despres de fer la foto.
molt bona recepta