Cargolada de bacallà amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g - Bacallà dessalat
  • 1/2 kg - Patates tallades a daus
  • 3 kg - Cargols bullits
  • 3 - Ous durs
  • 2 - Cebes
  • 1/4 kg - Tomàquets
  • 3 - Alls
  • Allioli negat
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.

Notes

Per seguir la preparació dels cargols bullits, vegeu la recepta de Cargols a la cassola.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
recepta dedicada al company jordi

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: