Cargolada de bacallà amb patates
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g - Bacallà dessalat
- 1/2 kg - Patates tallades a daus
- 3 kg - Cargols bullits
- 3 - Ous durs
- 2 - Cebes
- 1/4 kg - Tomàquets
- 3 - Alls
- Allioli negat
- Aigua
4 racions
Elaboració
Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.
Notes
Per seguir la preparació dels cargols bullits, vegeu la recepta de Cargols a la cassola.

Etiquetes:
Bacalla Cargols Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c