Remenat de patata amb cansalada
Ingredients
- 2 cebes tendres
- 100 grams de formatge gruyère, ratllat
- 4 trossos de patates
- 1 polsim de nou.
- 1 polsim de pebre vermell dolç
- 1 cullerada de julivert
- 1 polsim de sal
- 2 cullerades de crema agra
- 1 cullerada de mostassa
- 100 grams de cansalada tallada a daus ben petits
8 racions
Elaboració
Bull les patates en aigua salada, durant uns 20 a 25 minuts.
Escorre, deixa refredar i després pela-les.
Posa les patates sobre una safata de forn, coberta amb paper de forn.
Posa un altre tros de paper de forn sobre les patates i aixafa-les de manera que es formi un pastís d'un cm de gruix.
Pinzella amb una mica de mostassa i condimenta amb sal.
Reserva.
Renta les cebes tendres i talla en anelles fines.
Renta el julivert fresc, espolsa ben sec i pica'l ben fi.
Barreja bé amb el formatge ratllat, els daus de cansalada, la nou moscada, la sal i el pebre vermell i reparteix uniformement per sobre de les patates.
Finalment, cou el remenat al forn a 200 graus durant uns 30 minuts o fins que estigui la superfície ben daurada.
Serveix amb una mica de crema agra pel damunt.
Notes
Recepta de remenat amb patates i cansalada, és especialment apte per aperitiu o simplement com a acompanyament duna bona amanida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c