Remenat de patata amb cansalada

Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes tendres
  • 100 grams de formatge gruyère, ratllat
  • 4 trossos de patates
  • 1 polsim de nou.
  • 1 polsim de pebre vermell dolç
  • 1 cullerada de julivert
  • 1 polsim de sal
  • 2 cullerades de crema agra
  • 1 cullerada de mostassa
  • 100 grams de cansalada tallada a daus ben petits

8 racions

Elaboració

Bull les patates en aigua salada, durant uns 20 a 25 minuts.
Escorre, deixa refredar i després pela-les.
Posa les patates sobre una safata de forn, coberta amb paper de forn.
Posa un altre tros de paper de forn sobre les patates i aixafa-les de manera que es formi un pastís d'un cm de gruix.
Pinzella amb una mica de mostassa i condimenta amb sal.
Reserva.
Renta les cebes tendres i talla en anelles fines.
Renta el julivert fresc, espolsa ben sec i pica'l ben fi.
Barreja bé amb el formatge ratllat, els daus de cansalada, la nou moscada, la sal i el pebre vermell i reparteix uniformement per sobre de les patates.
Finalment, cou el remenat al forn a 200 graus durant uns 30 minuts o fins que estigui la superfície ben daurada.
Serveix amb una mica de crema agra pel damunt.

Notes

Recepta de remenat amb patates i cansalada, és especialment apte per aperitiu o simplement com a acompanyament duna bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!